Hett,hett och jobb,jobb

Nu är verkligen sommaren här :) Det gott folk är för att jag får jobba det ;) så kontakta Total sanering och be de ge mig mer jobb så får ni en längre sommar ,hihi...
Idag har vi varit på folkrace rallysträcka i härnösand,men vilket fiasko det blev!
Banan var usel och arrangemanget lika så. Daniel kom därofrån kvart i sex,och då var det bara ca 30 anmäld. Borde ha varit klart vid två.
ag fick åka hem tidigare med Aaron för han blev så dålig stackarn :( Alice är i Sandnäset med mormor och morfar hon :)
Nu sitter jag och väntar på att Daniel ska komma ner från nattningen av Aaron så vi kan se filmen vi hyrt.                 Imorgon blir det fix på huset igen.

bye bye
Barnen när vi var och badade i Krigsbysjön

sommar å sol

Vilket kanonväder det har varit i helgen :)
Jag och barnen har varit till Sandnäset med mercabussen från fredag till söndag. Har haft det så himla bra med mamma å pappa där. Ätit gott och bara varit. Jag hann med och springa några rundor oxå :)
Barnen har badat en massa,jag tyckte nog det var alldeles för kallt ;)
Daniel har varit på killsemester i Höljes sen i onsdags,men kommer hem i natt/tidig morgon.

Vi håller på som mest med huset annars,både in och utvändigt. På allt för många ställen tycker jag så vi får nog ringa in Arga snickare till slut tror ja ;P

Idag är det "bara" 150 dagar kvar tills vi åker till Thailand!!! *jippi* låter mycket men det har gått hundra dagar sen vi bokade resan och det känns ju som om det vara bara en månad sen typ. Kommer att gå tokfort nu när det är sommar och sen börjar skolorna igen :) Nice =)

Nu ska vi äta lite kvällsfika sen ska Aaron och Alice hoppa i säng :)
Jag ska ta igen lite skvaller på fejjan ;) hihi...

see you
RSS 2.0