mammas lillprins var hemma själv

med pappa;) jag jobbade för första gången igår på mitt jobb. det var lite jobbigt att lämna aaron hemma men jag vet ju att han klarar sig hur bra som helst med pappsen.det var lite skönt och få komma ut och jobba lite oxå å alltid bra med extra pengar;) nu har vi främmande och firar nyår så det är väl bäst man går och är lite social:)
GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA KRAM JENNY

första skoterturen

igår blev det vinterns första skotertur för mig och livets första för Aaron:) det var ju kanonväder igår så vi tog lite korv med oss och åkte till åsjön en sväng. fyra skotrar och en pulka. jag satt med Aaron i pulkan,han sov hela vägen dit. vaknade en stund på isen för att äta,sen somnade han om igen och sov hela vägen hem:)
Alice och jag har fårr ögoninflammation vi:( jag sitter nu och försöker komma fram på sjukvårdsupplysningen för att höra vad vi ska göra. Alice båda ögon är helt igenbommade och mitt ena.men verkar vara helt hopplöst att komma fram där!
julen blev iaf  lyckad,var supermysigt hos mamma. TACK FÖR ATT VI FICK KOMMA:)
Alice och Aaron fick jättemycket julklappar,alice lyste som en sol! jag och daniel fick oxå en massa bra saker:)
näe nu ska jag försöka komma fram till sjukhuset!!

 DÄR UNDER NÅNSTANS FINNS AARON;)

GOD JUL

JA DET BLEV JUL I ÅR OXÅ FAST JAG INTE HAR STÄDAT KLART;) fast än har jag många julklappar att slå in:(
snart så ska vi till svärmor och äta julgröt,alice är på väg nu redan hon;)
sen blir det hem till mamma och pappa för att fira resten av julen där. det blir som vanligt mysigt. jag återkommer senare,måste slå in julklapparna nu
;)mitt välstädade kök;) haha
fint på bänken iaf
lutande tornet i pisa???!!!

nu har jag varit och stulit;)

en enkät från min brors flickvän Emelie:)


Sammanfattning år 2008


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

 njae kan inte komma på nått faktiskt


2. Höll du några av dina nyårslöften?

 hihi lämnar aldrig sånna eftersom jag inte kan hålla dom


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
    
ja då,flera stycken


4. Dog någon som stod dig nära?
inte jättenära men en vän inom bilsporten

5. Vilka länder besökte du?
inga alls


6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
att det ska hända mer på huset
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
12 oktober då Aaron föddes


8. Vad var din största framgång 2008?
att vara gravid och föda Aaron

9. Största misstaget?
vet inte


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
nopp
11. Bästa köpet?
två skotrar och en bil för lite och ingenting;)

12. Vad spenderade du mest pengar på?
barnen


13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

ja familjen

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
vet inte det

 15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladare:)

16. Vad önskar du att du gjort mer?
jobbat

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
varit sjukskriven


18. Hur tillbringar du nyår?
med familjen


19. Blev du kär i år?

näe det var ja redan;)


20. Favoritprogram på TV?

 desperate housewifes city akuten


21. Bästa boken du läste?
isfolketböckerna

22. Största musikaliska upptäckten?
?


23. Något du önskade dig och fick?
ett barn;)


24. Något du önskade dig men inte fick?

Kommer inte på något


25. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
hum det kommer jag inte ihåg

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
tror inte det


27. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?

som alla andra år

28. Vad fick dig att må bra?
min familj

29. Vem saknade du?
inte nån vad jag vet


30. De bästa nya människorna du träffade år 2008?

mina nya arbetskamrater

ett ryck...

är det som gäller nu!! jag är inte klar med julen för fem öre:( igår var daniel borta hela dagen så det blev inte alls mycke gjort.gick här och små plockade lite men alice hade en kompis här å så det gick inte så bra. hur är det man säger ett steg fram och två bak så kändes städningen;)
nu har daniel och company åkt igen,men nu jä.... så ska här städas!
i fredags så var jag ute och åt julbord med jobbet:) mitt jobb ocabsunsvall.com hur trevligt som helst och gott. det var jättekul att träffa lite folk igen,dom ville att jag skulle komma och jobba igen på mån-tisdag men jag har nog ingen barnvakt så det får vänta. hade inte varit helt fel och fått dryga ut fp lite i januari;) men jag får väl sälja lite på tradera istället;) hihi synd bara att det oftast blir mer inköp än försäljning.
jag ska väcka alice nu och höra om hon ska se julkalendern sen så är det inget att pruta på längre bara ta tag i juleländet;) återkommer med bilder:)

oj vad jag var duktig igår;)

med både bakningen och julkorten:) ja ja alice gjorde det mesta med julkorten. en sväng till birsta blev det oxå för hundrade gången den senaste tiden;) men det blev en trevllig tripp med maria och micke. sen träffade vi upp monica :) lite mat på donken och en härlig glass på draken. draken är ju sååå god,igår blev det romrussin mmmm......
idag har jag haft en lite av en slappdag, jag har så fruktansvärt ont i huvudet så jag orkar inte med nått. ska väl iväg med daniel och köpa julmaten när han kommer hem det blir dagens uppdrag;)
lite bild bevis

blää för plusgrader

det är väl så typiskt att det ska bli plusgrader och en massa regn nu när vi hade fått så mycke snö. har varit ner och hämtat slice på skolan nu ch vägarna är ju som skridskobanor:(  blää blää
har varit på bvc med aaron idag igen, den nya salvan vi fick förra veckan hjälpte inte så nu skiter jag i det och kör huskurer;) han hade ökat i vikt ordentligt iaf, vägde 6160 nu!!! mammas gopojken;)
kom på att det är den 16:e idag!!! PANIK!! julkorten ska postas och jag har inte ens gjort dom än! det är dagens prio 1.sen ska jag hinna göra saffrans skorpor oxå tro ja innan jag ska iväg och julshoppa med maria och micke:) lika bra att sätta igång,här framför datorn blir det inte mycke gjort. bara en massa handlandes på tradera;) mitt största nöje just nu:)fast daniel har gjort sig väldigt bra med pengar där idagarna, så har ni en massa gammalt bilskrot så sälj det på tradera;)
tack å hej leverpastejmammas storpojke:)

härliga fredagkväll;)

ja det blev en jättmysig kväll igår med hela familjen samlad. det var lite ovanligt att daniel var inne hela kvällen.annars brukar det vara garaget som hägrar å kvällarna;) vi åt hemgjord pizza till middag och exotisk frukt med grädde till efterrätt. sen hade vi grönsaker och dipp till idol:)
i morse skulle vi kliva upp tidigt för alice ska åka med mormor och morfar till TOMTEN i lycksele, men här var det strömavbrott så jag vaknade av att mamma stod i hallen och ropade!! blev lite sressigt men  tillslut så kom dom iväg:) alice fick den överaskningen av dom i födelsedags present.
ja jag och daniel blev ju kvar här hemma med aaron då utan ström så vi bestämde oss för att åka till birsta och äta frukost:) MEN vad lite snö det hade kommit under natten, eller hur!!! var bara att försöka skotta fram bilarna först så vi kunde skotta av med traktorn,så det blev lunch på donken istället för frukost:) sen blev det tråkshopping som spån,djurmat och toapapper på granngården. och en hundbädd åt buster fast han vill inte komma och prov ligga i den för han tror väl att jag ska klippa han eller nått eftersom jag ropar på han;) men han kommer väl fram snart;)
en sväng in på biltema blev det oxå, är väl enda sättet att få med daniel till birsta;) men jag fick massa nyttiga saker till min bil iaf.
näe nu ska vi gå ut och ta in trädgårds möbeln från altan haha... kanske är dax nu;) fast en grillfest på annandan??

lite far och son-tid
vår smarriga efterrätt:)
hum.. undra om det är dax nu??!
grillfest nån???

äntligen fredag

gud vad skönt att det äntligen är fredag:) iofs så är jag ju ledig varje dag nu när jag är mammaledig men fredag är ändå fredag. och idag är det ju IDOL-FINALEN!! alice har längtat jättemycket tills ikväll,hon har planerat allt i minsta detalj;) det blir grönsaker och dipp.
igår var jag och alice til birsta där vi mötte upp monica och adrian, vi gick på drakenglass å åt lunch.sååå himla gott där,tyvärr så blev vi för mätta för att äta nån glass. tokigt va!!?;)
jag och daniel har bestämt att vi ska köpa hem en sån glass en kväll och bara njuta;) den är ju helt undrbar,undra bara vad man ska ta för smak? dom kostar ju iaf 145 kronor så man väljer inte så många.
när daniel kom hem igår så bestämde vi att vi skulle åka och fixa med mammas och pappas julklapp så då blev det en sväng på stan och SUBWAY. inte så dumt det heller.alice gillar verkligen det,hon äter upp en sån macka själv:)
idag är alice på skolan igen, om hon kom fram;) taxichauffören visste knappt vart söråker centrum låg!!!!! hon får åka med olika människor varje dag. två gånger har samma varit hit om det inte är skolskjutsen då men det är sällan det oxå. det känns inte så tryggt faktiskt och man ser på henne att hon blir orolig när dom frågar henne vart hon ska nånstans.tur hon är duktig och vet själv vart hon ska och kan säga det om hon skulle komma fel.
näe nu ska jag byta på aaron och sätta lite fart här.blev ju inte så mycket tomtar i går bara för vi for till birsta,får kolla på det idag:)
tack och hej leverpastej

det blir bara...

julgodis hos oss på julfikat tro ja;) jag har gjort massa olika sorter och det är dökul! och skitgott oxå:) har två recept kvar jag skulle vilja hinna med att pröva,men jag har ju hela nästa vecka på mig å.
igår var mammsen och jag på ikea och birsta city och fick lite julklappar bortgjorda,såå skönt- vi gick där och strosade på i godan ro vi då vi helt plötsligt upptäckte att dom hade STÄNGT!!!!! FEL OCH SÄGA NÅTT DÅ!! men klapparna blev ju köpta iaf:) plus lite annat bra att ha saker.
jag var på en jättetrevlig lunch oxå hos monica,lika gott som vanligt. TACK monica:) vi har alltid så trevligt när vi träffas, det är så skönt att få ventilera lite;) hihi.....
ett läkarbesök med aaron blev det å, ännu en ny salva till hans lilla rumpa. hoppas verkligen att den här hjälper nu.
idag har jag fislisa hemma från sexårs, det blev så himla sent för henne igår plus att dom skulle träna inför luciafirandet ikväll och det vill alice absolut inte vara med på. har ingen aning varför men jag tvingar inte henne att vara med på nått hon inte vill.
nu ska jag fixa lite frukost åt mig och alice, aaron har precis somnat om. sen ska vi fram med lite tomtar här:)mm... gott! marknadsnougat

gud vad jag är trött idag

blev jättesent igår innan vi kom i säng här. vid sjutiden igår så kom min vän monica hit med johan och adrian:) alice och adrian lekte en stund men det slutade med att alice ramlade in i bokhyllan och fick en bula i pannan:(  sen hade jag ju mina vanliga pojkvänner här oxå, anders och gärdgren:)så när vi blev ensamma så hoppade alice i säng och jag fick se city akuten och blev serverad fika av daniel. efter en dusch så kom jag på att jag skulle bädda rent i sängarna, så kl var tolv innan vi kom i säng. aaron har faktiskt sovit bra i natt så han kan jag inte skylla min trötthet på idag;)
nu ska jag ta och baka lite julgodis innan vi ska på föräldra träff på bvc jag och aaron. alice ska följa lisa hem efter skolan. måste bara springa ut och släppa ut lille urban innan jag börjar här inne

har nu bestämt mig....

för att försöka mig på en blogg ja oxå:) alla andra har ju en! vet iofs inte riktigt vad jag kommer att skriva om;) troligen mest om min fina familj och mina små älsklingar till barn. Alice är på skolan just nu men är snart på väg att hämta henne.Aaron har precis somnat i babysittern,det är så typiskt att han somnar just när man ska göra sig klar att åka;)mina små älsklingar!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0