God jul då

Buster ville säga god jul!!!

Dan före doppardan!

Åh de mesta är väl klart! Ska bara till birsta en sista gång :P sen ska vi vara hemma å mysa, koka knäck en gång till oxå :) blir väl en lång dag för barnen idag, måste försöka få de i säng i tid så jag hinner slå in klapparna som är kvar...

Så God Jul till alla där ute!

Fryser!!

Fryser som fasen :( vill inte bli sjuk igen. Var hos en kompis igårkväll och i morse ringde hon och de hade fått magsjuka!! Man kan ju hoppas att det är psykiskt man känner sig magsjuk :P Det är ju tur att alla klappar är klara nu iaf, bara en kvar till Daniel men det kan vänta å ;) Näe nu ska jag hoppa i zipperallen och bädda ner mig under filten å se sällskapsresan Snowroller!!

Jo men visst!! Det gick ju att blogga härifrån å! ;) fast det är en dyngtele ;p haha.... Det blev långa veckor hemma när barnen blev så sjuka,fram för allt Aaron. Han fick åka på lungröntgen och massa Provtagningar, men nu ska det väl vända. Och jag har en massa hemlisar på gång, hoppas bara allt går vägen nu! Får iaf lite mer info i morgon! Nu är det bara ett par dagar till jul å jag orkar inte ens tänka på vad som är kvar å göra men det löser väl sig ;)

Jaha åsså föll

jag dit jag oxå!! ;)
Jäkla iphone´s! Det blev en iphone 5,en vit såklart :)  Men nja jag är väl inte riktigt kompis med den men man blir väl... Hoppas på att få lite tips om bra appar som man kan ha nytta av!
Kanske man tom kan blogga från den??
 
Igår klädde vi granen här hemma.. Lika bra att göra allt nu när vi ändå blev hemma från jobb/skola/dagis hela veckan. Vi har även hunnit gjort några godissorter,men inte som ifjol då det blev 17 st!
Men febern tar mot när man tycker man kommit upp i lite fart ;)
 
 
Aaron fick lov att knäppa på granen ;)
 
Jag måste bara få lägg upp en bild på mina fulhönor vi hämtade i Övik! Nu är de inte lika fula längre :)
Och bättre blir de nog framåt våren då de ska rugga och få sommarskrud.
 
Vilken skillnad! 
 
 

God Jul eller?

Är det verkligen god jul!? Jag gillar INTE den här tiden,allt ska fixas å trixas på så lite tid som möjligt. Sen ska alla vara så jävla glada mitt i all stress. Är verkligen folk så glada? Man ska visst hinna träffa alla släktingar som annars inte träffar...

Jag vet inte varför jag har så negativ uppfattning om julen för vi har haft superfina jular i hela min uppväxt. Vi var nästa alltid hos min mormor och morfar i Utansjö,med mina mostrar och morbröder å kusin. Fick jämt så mycket paket och god mat. När jag tänker tillbaka på det så älskar jag julen,men idag är det inge kul. Jag försöker fixa hemma här så mina barn ska få en lika fin jul å tänka tillbaka på som jag har,men som sagt det är inte med humöret på topp..
Jag har fått panikångesten över att måste åka in till Birsta och handla julklappar så det mesta är beställt över internet i år. Men måste väl in en snabbis ändå och ta det sista. Framför allt maten.

Äh värsta deppinlägget så här mitt i jul då alla ska vara "glada"!

Är superglada att jag har mina barn och de ska få en riktig jul så det är väl bara att hugga tag i skiten eller jag menar pyntet ;) Så man blir klar nån gång!
RSS 2.0