ohhooåå!!

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article5881707.ab

inte bra alls!!!

Anna Anka

har inte flyttat in här men däremot kitty och kent anka ;)

härlig höst dag

gud vilken härlig höst dag det är idag :) jag var ute å gick först i morse med Aaron vid nio,sen fick jag för mig att riva upp gamla sommarhagarna.  Efter det så såg ja att d syster var här så jag kollade om hon kunde passa Aaron som sov i vagnen så jag kunde ta mig en ridtur. var så himla skönt att komma ut och rida lite,har blivit alldeles för lite av det i sommar. det ska det bli ändring på nu!
Aaron sover fortfarande ute så nu ska jag byta om och fixa lite lunch till oss för sen kommer Jennie A hit med sina tjejer. Alice har längtat en hel vecka efter å få vara med Emilia :)

på återseende!
 min snygging:)

varför??

LÄT JAG MIN SON ÄTA POTATISMOS SJÄLV!! ;D
DET VAR INTE DET LÄTTASTE ATT FÅ BORT ;)




SER INTE SÅ FARLIGT UT PÅ BILDERNA MEN NI SKULLE SETT HANS KLÄDER OCH GOLVET!

tävling

jag ska vara med i en tävling om en blogg design hos mammajennifer. dragning 20 oktober :) då är ja i thailand så det blir en överaskning när jag kommer hem hur det gått :)

han går!!!

ja nu går lilleman alldeles själv :D. han reser sig upp utan stöd och bara går dit han vill,tänk vilken frihet för dom!
och för mamma oxå för den delen,visst blir det lite passande på ett annat plan men ändå mycket lättare. just nu står han och dansar för sig själv,han har blivit jättebra på att roa sig själv nu på senaste tiden.

ja nu är det inte alls länge till vi åker :) ska bli så skönt som sagt;) med lite sol och värme och ett å annat dopp :P är bara 26 dagar kvar!

i helgen fyller mammsen 50 år så då blir det kalajs. hoppas på en trevlig dag med släkt och vänner. ska ner i kväll och göra naglar på henne så hon blir fin :)
gjorde på systeryster i går,blev faktiskt hyfsat för att vara nybörjare;)

nu är min stora fråga för dagen, ska jag åka till birsta eller ska jag städa tvättstugan :P
ja ja den som lever får se!

hej svejs i lingonskogen

nagelteknolog

ja efter en lååång dag i stockholm så var man nagelteknonlog då:) eller iaf grundutbildningen klar. så nu kan jag göra nagelförlängningar i gele först och främst,kommer jobba med akrylen senare oxå men vill jobba in mig på en sak i taget. så kära vänner, vill ni naglar så ring mig;)

iaf så åkte jag och D ner mot stockholm i går morse vid halv fem, strax utan för njurunda så fick vi givetvis punktering! jaja var bara väcka D och be om lite hjälp,däcket var fort bytt och jag satte mig för att köra vidare då nånting lever om som fan :( då var hjulbultarna för långa för reserv hjulet!! jaha vara bara att vända då tyckte D, men vad fan jag skulle ju ner på kursen! det är  ju tur man har vänner efter vägarna säager bara jag! jag tog å ringde världens bästa Rolf :) fick väcka han kvart i sex på en söndag morgon (men det var ju vackert väder iaf ;)) så han kom ut till E4 och mötte oss med nya bultar och en pump så vi fick fylla lite luft oxå. inte nog med att ´jag fick väcka han jag fick väcka dotter micka oxå för att fråga om hem nummret och hon var på innebandy cup i falun,undra hur många jag väckte där med ringsingnalen;)
jo men vi kom ju fram i tid iaf till kursen :) och det är så himla skönt att den är gjord nu :0)

nu skaq jag väcka alice så hon hinner på skolan :)

kramar till alla

speciellt till fam Hodell!!! super tack!!!!!

en mysig hemmakväll

blir det nu:) D är på tävlingar i vanlig ordning,Alice är med mormor och morfar i husvagnen och Aaron sover. så här sitter jag med datorn och idol på tv,en bytta go glass alldeles för mig själv:)
ska sova snart så jag är riktigt utsövd på söndag. jag kan behöva några extra timmars sömn.
spännande spännande!!!!!
jag lääängtar!!!

sov gott vänner!!

GI

jag hade ju tänkt testa GI iallafall,hade ju sagt aldrig men men ;)

DAGENS GI-FRUKOST   A-FIL MED VARMA BLÅBÄR ,SKIVAD BANAN,RUSSIN OCH KROSSADE LINFRÖN
                                   ÄGG (FRÅN EGEN GÅRD SÅKLART)
                                   EN KOPP THE

                                     

efter helgen

så kommer jag kunna berätta lite mer om vad som gjort mig så nöjd;)

idag har jag haft främmande av Jennie och lillgubben Mio. vi fick sitta ner och prata lite skit och äta en god GI lunch. alltid lika trevligt med lunch sällskap och skit snacket;)

igår var jag till Jennie A och hennes lilla Lina,där fick jag mig en god lunch av henne och en massa mer skitsnack;) hihi
det är tur man har lite vänner som är mammalediga så man har nått att göra på dagarna annars hade man väl klättrat på väggarna här;)

nu ska jag ut och släng lite sopor ur bagar stugan,är det nån som behöver nått i loppisväg så kom!!!
finns allt mellan himmel och jord där tro ja;)

ps. jag är inte gravid och jag ska inte gifta mig;) så ni kan vara lugna ni som tror det hihi

håhå... sååå nöjd nu!!!

hehehe mm vad skönt!!! är kanonersgla nu ja!!!


kramar från ett soligt Bängling :P

vaken tidigt

är min lilleman varje dag. i helgen har han vaknat klre fyra varje morgon ! idag så sov han iaf till fem :-0
ja ja jag får ju ta till vara på dagarna iaf ;)
Aaron har tagit sina första steg här men vill inte riktigt släppa taget än. han är betydligt tidigare än Alice,hon var 15 månader när hon börja gå.

nu är det inte långt kvar tills vi åker!! el jo lite långt ;) är ju en månad lite drygt men tiden går jäkligt fort alltså. höll på att fundera lite på vad jag måste ha med mig,kläder finns ju alltid att köpa på plats men är det nått jag måste tänka på att ha med mig som jag kanske kommer att sakna??

ohh sen händer det ju en del saker i mitt liv just nu som jag inte kan prata om i dagsläget men det kommer att bli såå bra *hoppas ja*,återkommer om det när allt är klart :)

nu ska jag fixa lite här och sen väcka Alice som ska iväg på skolan,hon har blivit så stor nu när hon går skolan,mammas lillfis ;)

 

RSS 2.0