en kom å en gick;)

hihi vilken rubrik!! men så har det varit här idag;) TALLEN den lille är BORTA!! puts väck;) åh det känns så himla skönt och blev hur ljust som helst här på gården :0) Imorgon ska vi ta bort allt bråte som blev av den och fylla ut gräsmattan lite.
Den som kom idag var min nya HÄST! världens snygging har jag köpt :) han heter Navarro. kommer bilder på han inom kort :)
igår var jag å Aaron till mamma och pappa i husvagnen i Sandnäset och åt middag. det var verkligen jättemysigt,dom har fått så fint där.Daniel och Alice är i Haninge på rallycross i helgen. Daniel blev fyra i A-finalen.
nu ska jag å Aaron sätta oss i soffan och bara slötitta på lite tv i väntan på robinsson.fast det är ju kanonväder,kanske man skulle ha varit ute å gått en sväng med vagn och hund??? hum...

ps. björken bredvid är borta oxå:)

dop dagen är här!

ja då var dopdagen här då;) hoppas verkligen jag inte glömt nått. har farit omkring här hela veckan som nån yr höna;)
ÅH GIVETVIS SÅ REGNAR DET IDAG!!! ÄR INTE DET SÅ JÄ....TYPISKT!!? nu har det varit sol hela veckan men idag då regnar det:( Så kära gäster medtag paraply och varma kläder!  för inne är det inte städat;) 
näe det här går inte,tillbaka till brottsplatsen
 Aaron Sven Elvis 2008-10-12

jo men nu är det beslutat!!

TALLEN SKA BORT!! men det verkar inte vara det lättaste enligt Daniel nurå:( så är nån intresserad av att fälla en tall av storleken större så är ni hjärtligt välkommen till bängling! måste ju vara ved för ett år på den där!! ;)
idag har jag huuur mycket som helst att göra,fattar inte hur jag ska hinna. å inte blir det lättare av att Aaron är på strålande solskens humör (not!!) jaja bara att ta sig i kragen och hugga i.
Aaron blev förresten sju månader i går,guuuud vad tiden går fort. börjar ju jobba snart ja. men det ska bli lite skönt å,å få komma hemifrån lite på dagarna :)

städa städa

idag har jag varit ute sen i morse och städat på gården. jag har burit å burit men det syns knappt. faan vad grejer å skit det är överallt!!! blir tokig!!!!!!!!!
hoppas det kommer att se någolunda ut här på lördag iaf  .
har precis varit till syster å ätit go lunch:) rester från gårdagens grillning mmm mumma. vi var där i går och grillade lite innan vi drog iväg på cruising i timrå. rätt värdelöst att stå där å titta på en massa fulla människor i dyra bilar. åh gamfolket är fan värst! gud hur dom beter sig alltså. vi åkte iaf hem rätt tidigt,jag hade ju med mig Aaron oxå så det var mysigare hemma:)
Daniel är i nyköping på rallycross idag,han blev trea i b-final.supermissnöjd,domaren hade nonchalerat allt! påkörningar bakifrån och omkörning på gult,svart svart svart ska dom ha! men icke!! tråkigt:(
nu ska jag å Aaron ut igen:)
hej hej
    ps. ingen med motorsåg? ;) 

att vara eller inte vara???

Lilltallen alltså på våran gård. Den kallas lilltallen av  Daniels pappa för den var liten då dom byggde det här huset. Han har en väldigt gammal pappa;) hihi,näe då inte så farligt. huset byggdes -54 tro ja. Nu iaf så är jag så less på trädet,det bara skräpar och drar till sig skator.Har världens skatbo där nu med hela släkten Skata i tror ja;)
Plus att det gåt en ström kabel tvärs igenom grenverket, så för ett tag sedan hade kabeln lossnat från väggen där den går in för det blåst så mycket. Inte bra!!!! MEN till problemet, Daniels pappa (och lite Daniel oxå) tycker den ska stå kvar så det blir sånt liv när jag tar upp det. Nu i helgen är iofs dom borta så kanske nån med motorsåg vill komma och ta ner den!! :-0 Ja vad tycker ni?? vara eller inte vara??

kolla elkabeln!!!SKATBO!!!

ojoj min stackars blogg!!

jag hinner aldrig skriva här nu för tiden! :(
I helgen så var vi iaf på raallycross tävlingar i arboga,det var skit kul att komma ut med bussen igen:) och inte blev det sämre av att daniel vann tävlingen heller;) det var på fredagen,på kvällen då åkte vi vidare till örebro där vi kollade på mc-tävlingar på lördagen och bara myste i det superfina vädret vi fick!!
på söndagen var det åter igen dax för daniel att köra lite bil,då kom han fyra. inte fyskam det heller tyckte jag ,men han var så klart inte nöjd;) karlar!!;)
åh hemma här så håller vi på för fullt att fixa inför dopet som är nästa helg,har alltså en vecka till på mig att fixa å dona. helst så skulle jag vilja ha lite färg på huset oxå innan dess. hoppas hoppas färgen kommer idag som vi har beställt!!
kanske jag kan muta systeryster att hjälpa mig lite att måla,eller vara barnvakt;)
ska planteras lite blommor oxå hade jag tänkt. man kan ju verkligen hoppas att solen skiner den 16:e maj då prällen kommer:) annars så kära gäster MEDTAG PARAPLY!!!! ;0)
nu ska jag hämta farmor och åka en sväng på birsta
hej hej
en skitglad kille på sin första biltävling
alice  och buster i bussen
RSS 2.0