klippning...

blev det idag! Jag har inte klippt håret på 1 1/2 år! så nu var det dax och kort blev det :) superkort i nacken men lite längd kvar fram och lugg. känns så skönt att få det frächt igen.
Idag har jag och mamma å min morbror Mikael varit på mormor och morfars grav och gjort fint. Det blev en snabbis på dollar i härnösand och matvraket i Älandsbro oxå ;)
Daniel jobbar över ikväll så nu ska jag lura ungarna att det är kväll så jag kan lägga de och själv se halv åtta hos mig ;)
Först ner och ta in getterna!!

here we come...

kanske iaf!!!!
Men vi har prel bokat resan nu till Thailand!! Jiippi!! Åker den 27 mars. Det känns evigheter dit men jag vet ju att tiden kommer att gå så fort :)
Vi åker bara jag och Daniel den här gången,barnen får vara hemma med mormor och morfar. De har det så bra med dom så det är jag inte orolig över. Det jobbiga är att Alice verkligen vill följa med! Hon var ju med förra gången och vet vad det är frågan om liksom. Men vi känner att vi vill åka själva också. Vi har så himla lte tid för bara oss själva. Och absolut på sommarren så det är hundra tävlingar och ännu mer skruvning!
näe det här blir nog bra :)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=173223369396445&set=a.151394128246036.44542.100001263481370&type=1&theater Hotellet!!

in å ut i...

bilendag blev det idag ;)
I morse så for Daniel å jobbade så vi hade en mysmorgon med te och mackor här hemma. Sen bestämde vi oss för att åka till Ånäsparken på loppis.Men först så stannade vi på macken och tanka diesel och glass ;) sen till forsmon och köpte en overall till Aaron och sen till loppisen. Men precis när vi kom fram så kom regnet oxå :( sprang runt å kollade lite iaf,jag hade bestämt träff med en tjej för att köpa två filmer till Aaron. Sen åkte vi på coop extra i nacksta å handlade lite. Vi hade barnens farmor med oss också som ville handla mat. Och vidare till claesohlsson för att köpa en lampa som givetvis inte fanns,till ok i Söråker för att hämta ett paket. Och sen till salongen för att hämta hem lite grejer och tillslut kom vi hem ;)
alltså en inochutibilendag ;)
Väl hemma har jag tvättat lite och gjort naglar,nu ska jag å barnen fixa lite middag/kvällsfika. Får väl se när Daniel behagar komma hem!!

packar å ..

donar ltie idag. Idag bär det iväg till Övik på folkrace! Tråk bara att jag som vanligt inte kan köra :( Hatar denna jäkla värk men man ska väl inte klaga... Det finns de som har det värre...
Kul är det iaf att åka lite buss med barnen,de älskar verkligen att vara ute med bussen!
Vi har laddat med lite godis och chips och en film för hela familjen - Hur många lingon finns det i världen?
Vi är nog e enda som inte sett den än och den ska ju vara riktigt rolig säger de.
Väntar bara på att Alice ska komma hem från skolan så åker vi! Lite lunch nu så är vi hr hemma klara.

Fuck Cancer!

Vilken jävla skitsjukdom! och den kommer bara mer å mer verkar det som. Det är inte frågan om utan när man får det,grov sagt :(
Det kan inte vara meningen att så många och unga människor ska behöva gå igenom detta helvete,och en del klarar inte kampen.
skit skit skit... Behövde bara få ur mig lite av dessa tankar!
Carpe diem,ja det ligger väl nån sanning i det.
RSS 2.0