yeah...

ikväll blir det party!    huur länge sen som helst jag var ut och festade. och till råga på allt är jag ensam hemma när jag kommer hem :P D och Alice är på folkrace och Aaron sover hos svärmor. hon skulle ha han tills jag vaknade i morgon :)
såå himla snällt av henne. jag har ju dock varit vaken en och två och tre å gånger varje natt sen han föddes. plus att han vaknar mellan fem och sex varje morgon,så jä... ska jag sova ;) hihi fast ja vet ja hur man är,kommer att vakna kl sex och undra varför det är så tyst ;)
jaja nu ska jag vänata på att Elena blir klar i duschen så vi kan sminka lite och kanske ta nått att dricka innan vi åker :)

ha det bra i kväll för det ska jag!!!

min lillgumma ha blitt stor;)

Herregud vad lillgumman ha blivit stor :-0 Idag började hon första klass,det är helt otroligt vad tiden går.
snart är hon vuxen och utflugen;) hihi.
var hemma från jobbet idag för att följa henne på skolan,men i morgon är det jobb igen :)
har inget intressant att skriva alls idag så det blir en bild på lilla Melody bara ;)

får det lov att vara ett chips ;)

va???!!!

vad f..n jag har räknat fel till vår resa!!!!!!!!!!
idag är det 53 dagar kvar :(missade en hel månad!! jä...a skiit asså!!! ;)
ja ja nu är det iaf en och en halv månad kvar,åker alltså den 13:e oktober. dagen efter Aaron fyller ett år. kommer att ha hans kalas här på söndagen istället så vi hinner packa på måndagen. får inte börja nu säger nån ;) hihi...


nu är vi nyss hemkommen från Chrille och Su iaf,har blivit bjuden på världens goaste mat :)
Su hade gjort fyra olika thai rätter,en omelett och en efter rätt. vi höll på att äta ihjäl oss tro jag ;) mmmm love it!!!
THANK YOU SO MUCH SU!!!!!

vi har ju fått en nytillskott på gården här igen oxå, en lite kattunge som heter Melody och en bil som heter merca ;)
bilder kommer hehe..


nu blir det inta ryggläge :-)
 natti natti

jobba jobba jobba......

ja nu e de mycke på jobbe ;) ocab fick nämligen branden på njurundas badhall med sporthallar. de är inte lite kan ja lova!! men det är kul när det händer lite på jobbet så man slipper barackerna ;)
nu ikväll har vi varit och tittat på en bil till oss, men nja den var inte så bra tro ja. vi avaktar nog lite.

väldigt intressant inlägg det här ;)
nu ska jag fixa kvälls fika till kidsen :0)

tjenixen!

är sommaren slut nu??!

ja vart har den här sommaren tagit vägen? det är samma visa varje gång,sommaren bara tar slut liksom.
jag har börjat jobba igen efter Aarons sjukligheter här. han börjar faktiskt bli mycket bättre även om det inte är borta,idag har det bara kommit nya blåsor utanpå munnen tro ja. det är iaf skönt att vara tillbaka på jobbet igen :) trivs så himla bra att jobba med Lotta,vi kompar skitbra ilag. jobbet känns som det går hundra gånger fortare när vi gör det tillsammans än med nån annan.

annar händer det inte mycket i bängling så här på sensommaren,borde väl ha målat klart huset,snickrat färdigt,byggt marchbryggan,planerat gården,städat verkstan,fixat i stallet,rensat ogräs,klippt gräsmattan,mm mm mm. MEN nej det gör vi nån annan gång ;) just nu går vi i bytabil tankar och bussens vara eller inte vara så då kan vi ju inte fixa på gården herre gud det kommer ju en sommar till!!

53 dagar kvar till resan :)

elena har du börjat packa?:p jag fick min nya bikini idag ;)

aj aj min lillprins är sjuk

min stackars lillprins är så sjuk. han har jättestora blåsor i hela munnen och på läpparna,till det har han hög feber :(
vi har varit fram och tillbaka till olika doktorer hela veckan,men ingen kan göra nått mer än smärtlindring av olika slag. han vägrar att äta nått,får i sig några droppar ibland bara.åh inte sover han just nått heller. just nu har han fått en supp alvedon så nu är han ganska glad för första gången idag, gud vad maktlös man blir när det blir så här,åh ändå ska man väl inte klaga. det finns dom som har det mycket mycket värre.
RSS 2.0