sjuk sjuk sjuk

är vi här hela bunten igen. ja inte D den här gången då. fattar inte när den här förkylningen ska ta slut! verkar bara ta om å om igen:(
vi har inte gjort mycket alls i helgen,bara tagit det lugnt. ja jag var ju på loppisen i sörberge igår då,men det var väldans lugnt där å. fick inte mycket sålt så nu blir de till å tradera lite istället;)
dagens middag i lördags  vågade ja inte knäppa på då den bara bestod av skräpmat;) men fredagens var kinamat från asia mmmm mumma,synd bara att jag aldrig kommer ihåg att knäppa innan jag äter;) söndag var det stuvade makaroner å korv men utan bild på detta.dagens i dag blev lasangetter!
fredag
måndag
åsså några bilder på min gogubbe;)
han är helt tokig i den där nallen:)

dagens middag(fast igår;))

fast jag glömde knäppa på maten innan den var slut,hihi:)

istället för....

dagens outfit så ska jag ha dagens middag =0)
köttfärs sås

livet på en pinne...

eller i en gunga;) Aaron älskar sin hoppgunga! han hoppar och jollrar för sig själv en lång stund,blir arg när jag kommer och lyfter ur han. vet inte riktigt hur länge man vågar ha han i den för ryggens skull.

idag är det tisdag,snart har den här veckan oxå gått;) kanske man ska hälsa på nån idag å inte bara sitta här,jaja den som lever får se.
På söndag iaf ska jag stå på loppis med barnkläder =0) det ska bli kul! det är på EBBAS i sörberge kl 11-15 för er som är intresserade.
see ya!!

liten missuppfattning



dumt att ligga ner tycker Aaron;)
undra om det är dags att lägga undan den här nu;)

min första dag som

trettioåring;) undra om man tillhör dom vuxna nu eller dom äldre?? humm tål å tänkas på!
iaf, tack alla som grattade mig igår!!
idag verkar det bli kanon väder så vi ska käka lite frukost nu sen bär det iväg ut. D är fortf väldigt förkyld men lite frisk luft har ingen dött av;) ska passa på att knäppa lite kort på ninbäbisarna oxå så jag kan lägga ut nå.

saknad:(

idag har vi sorg här igen:( vi fick hastigt ta bort våran Tord igår. han blev jätte dålig och kräktes blod,orkade inte kliva upp på benen. Antagligen har han fått i sig råttgift stackarn,men vi vet inte vem som har det utlagt.måste vara nån granne.

donken!!!

har ni inte testat donkens nya hamburgare så gör det!!!!!!!!!!! bästa jag varit med om!!!
vile bara säga det  

förkylda

har vi blivit allihopa här:(  eller Aaron verkar ha klarat sig än så länge. jag har huvudvärk så jag tror ögonen hoppar ur skallen snart. blä blä blä... ska försöka sova nu får se om jag mår bättre i morgon.

fest i dagarna fyra;)

ja nu har det kalasats i flera dagar:) pappsen fyllde 50 år i torsdags så då började kalaset med öppethus hela dagen. vi åt god smörgåstårta och goda gräddtårtor. Sen var det fredagen med öppethus igen för pappa och då passade vi på att ta mig på ett hörn oxå;) då hade vi en jättemysig fest med ca 35 personer på kvällen.Lördagen blev lite lugnare men vi var samlade hela familjen och åt gott och myste hela dagen.Söndagen firade vi farmor som fyllde år med ännu mer god mat och tårtor:) Vi har ätit gott och haft det bra hela helgen!!  TACK SÅ HEMSKT MYCKET MAMMA OCH PAPPA FÖR ALLT NI HAR FIXAT OCH DONAT HELA HELGEN!! och alla andra som hjälpt till för att få allt att klaffa!
idag har jag och Maria varit på kliniken med Urban,så han fick raspa tänderna lite. dom hade nog inte sett sån liten häst där inne på länge för alla var helt tokiga i Urban och tyckte han var så söt;)
nu ska jag fixa lite lunch till mig och Alice,sen slappa på soffan en stund innan vi ska på kören.
lite bilder från kalasen:)

förändring!!


idag har jag varit och klippt mig äntligen! blev lite kortare den här gången,sååå skönt:)
Annars idag så har jag och Maria varit ute och snurrat på lite bara;)letat en present till pappsen som fyller 50 i morgon.Alice har varit hos Lisa en stund och lekt,så nu är hon helt slut och ligger i soffan och ser på film.
igår var vi på BSK och åkte skridskor med Maria,Micke och pojkarna,det var jättemysigt:) fast pojkarna lessnade rätt fort,var bara Alice som vill åka längre.lite bilder från igår å:)

nyast på gården

är ju systeryster häst TINKA!! måste ju lägga upp en bild på henne oxå

ägaren till denna snygging;)

skoter tur

vilket kanonväder det var i går!!!! Jag ,Daniel och systeryster tog skotrarna på en tur igår,det var tokmysigt. vi åkte till sörberge först och tankade skotrar och magar lite,sen åkte vi till snägdenstugan och åt en korv där. efter det så åkte vi till ammma och pappa och fikade glasstårta:) blev mycket fikande,men man blir ju så hungrig när man är ute i friska luften;) jag tog ju med kameran för att knäppa lite vinterbilder men det blev inte så många när man bara åkte hela tiden. sen när vi kom hem så blev det  subway-mackor!! mm såå gott!! Micke och Maria åkte hem till sig sen och såg melodifestivalen och vi såg det här:) men gud vad dåligt det var:( kanske att agnes låt var ok.
idag så har Alice åkt ner till kusinRonja och lekt lite,Daniel är i garaget,Aaron sover så jag sitter här;) men ska hänga upp en gardin nu sen så ska jag gå ut tänkte jag. måste ut och städa lite efter räven som varit här i natt och dragit ut en massa sopor!! dumma räv,fast han hade ju inte tagit hönor,duvor eller kaniner iaf!!! nu blir det lås och bom på dom på nätterna!!
ha det gott folk och ta det lugnt i spåret i dag nu då;) hihi

  

utmaning

jag har fått en utmaning av monkisponkis;)

Regler... Utmana 5 personer berätta för dom till..
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn..
Alla svar måste va riktiga och får inte hitta på ord eller ljuga..
Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som
ditt får du inte ge samma svar som han eller hon gjort..
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!!

Lycke till det kan behövas :)) detta är svårare än man kan tro..



1.vad heter du? jenny
2.Ett ord på fyra bokstäver..  jordglob
3.Flicknamn.. johanna
4.Ett pojknamn.. jakob
5.yrke..  jonglör;)
6.Färg.. jordbrun
7. Klädesplagg.. jeans
8.Mat..   jordgubbar
9.Sak i badrummet..  ojoj kan ja inte
10.Plats/stad.. jorden
11.En orsak att vara sen..  jobb
12.Något man skriver.. jobba
13.Film..  kan ja inte heller
14.Något man dricker.. juice
15.Band.. jive
16.Djur.. jordekorrre
17.Gatunamn.. (birger)jarlsdalsgatan
18.Bil.. jaguar
19.Sång. jag vill ha en egen måne

Jag Utmanar.emelie
                        elena och alla som vill;)
RSS 2.0