pissväder :(

när ska solen titta fram??
det bara regna å regna,iofs så försvinner snön väldigt bra av det . men det gör den av sool oxå!!!!
är lite less nu på allt,tycker det kan bli lite värme nu faktiskt. igår var vi ute och eldade lite sopor och fick undan lite på gården men det är ju tokmycket snö kvar så det blir inge vårstädning än här.
men till veckan kommer kanske snickarna och börjar bygga om uppe! *längtar* ska bli så himla skönt att få varsitt rum till barnen.

ikväll kommer Chrille å Su hit =) vi ska laga lite thaimat tillsammans,det är kul som bara den. OCH GOTT!!
vi längtar som fan tills vi åker igen till thailand. Alice pantar och sparar allt hon kan så hon kan shoppa gärnet där ;) jag oxå för den delen ;P
 see you!!

morgonbak

Idag har Daniel åkt in till stan och servat bussen så barnen och jag satt igång med ett morgonbak =)
Det blev en långpannekaka som jag fått recept av Eva. Det är kanel och apelsin i den,verkar tokgod. Återstår att se hur den blir;)
Alice ska upp till sandnäset till mamma och pappa sen så hon får ta med ett smakprov till de.Aaron ska ner till farmor och farfar sen en stund för jag åker in till Daniel och passar på att städa ur bussen medans den står i värmen. Ska ju snart iväg på en tur med den :)


LEDIGHET =)

Ja nu äntligen ska vi vara ledig lite hela familjen. Daniel har jobbat tokmycket ett tag och jag har inte varit rikigt pigg så nu ska det bli skönt med lite ledighet tillsammans.
Jag ska till sjukgymnasten nu på dagen,sen slutar Alice ett så då åker vi och hämtar Aaron =)
Förhoppningsvis så kommer Daniel hem i tid(helst nån minut tidigare tycker jag;))så vi kan fixa lite gomiddag och hinna mysa med barnen lite innan som ska sova :)
Aaron har varit vaken sen 02:22 så han lär ju vara lite i tröttaste laget ikväll :p
Annars ska vi inte göra mycket i helgen,blir mest bara hemma. Måste ju börja tömma lite om det ska bli ombyggnationer på övervåningen,JIPPII!!

Igår hade Aaron sitt första pyssel med sig hem från dagis
åhh mammas lillhjärta =)


Mina Älsklingar ♥

RSS 2.0