sjukt kul med

all träning! Det var länge sedan jag tyckte det var roligt att träna men nu går det så himla bra! Vill verkligen vara med på alla pass :P
Men i tisdags körde vi ett muscle pass och jag vet inte vad som hände om jag har överanstängt mig eller nått för idag har jag såå jäkla ont i armvecket så att säga,kan inte sträcka ut armen rakt. Känns lite i andra också men förjävligt ont i den högra.. Men det är ju på den sidam jag har ont i nacken och problem men känseln också så jag kan ju kanske ha tagit i lite för mycket om den har varit otränad länge.

Nu är alla Aarons vattkoppor i stort sett borta,men han är inte riktigt piggelin. Känns hängig och dåligt tålamod. Vi blir väl hemma resten av veckan och tar nya tag på måndag :)
OM inte Alice då hqr fått det vill säga. haha...

Annars har jag lite nya planer på livet,ska gå utbildning sista helgen i februari som jag hoppas och vill ska öppna nya dörrar för mig!
Den som lever får se!

Det blev ett

pass med Kettlebells igår! Fasen vad skönt det passet är! Älskar verligen den formen av träning. Man får ta ut varje muskel i hela kroppen.
Har lite lite skön träningsverk idag.
Men nu blir det vila i helgen. Ev en långpromenad tänkte jag hinna med ;)
 
Idag är det äntligen fredag igen. Fast vi har varit hemma hela veckan jag och Aaron så är det liksom skönt när det blir fredag och alla samlas några timmar ;) 
Men den här helgen blir vi inte tillsammans mycket hela familjen men det är kul att alla har aktiviteter också!
 
Nu ska jag se om jag får liv i syster och höra om vi ska baka och överaska middagsgästerna som kommer idag :)
 
 
RSS 2.0