första gången

i matstolen!
igår satt Aaron i stolen för första gången,och han verkar gilla det :) han pratade på hela tiden och var så nöjd.
Ja idag så blev det ju mer vinter igen då;jag som trodde att det hade börjat vända:( det är inte lite snö som kommit igen heller! blir snart tokig!!
annars händer det inte mycket här hos oss nu för tiden,ska fixa lunch nu åt oss. systeryster kommer på lunch. det gjorde hon igår och i tisdags oxå;) då var även monkisponkis här,men då var det hon som fixade lunchen.
ska slänga in ett bröd i ugnen oxå nu innan,vi har blivit helt tokiga i det brödet:) mm mumma....

en trevlig helg:)

ja det blev en trevlig helg i helgen oxå,utan en massa missöden;)
på lördagen hade jag besök av Jennie och Emilia,vi fikade och surrade hela dan:) det blev bestämt att Emilia skulle sova över här med Alice och se melodifestivalen,men efter den så fick Daniel skjutsa henne till sörberge norra där Jennie väntade för då hade Emilia mammalängtan;) hihi vilket vi förstod att hon skulle få;) men jag tror att tjejerna fick en mysig kväll iaf.
på söndagen kom Annalena hit med Julia och farmor och tittade på ninisarna!!!!! dom är ju så gulliga! ska försöka knäppa lite kort på dom och lägga ut =0) det finns bilder på dom på annalenas blogg nu:) jag tror dom såg nån dom ville ha,eller hur Julia?;) det är bara att  komma upp mer,ni vet ju vart dom gömmer sig.hihi
igår startade jag en rensaAlicerumdag,nu ska det städas! jag måste få lite ordning där känns det som så nu återgår jag dit igen medans  Alice är på skolan!!
ha de vänner

utmaning

jag har fått en utmaning av flera nu om mat,så det är väl bäst jag sätter igång å gör den nu då;)
jag tog Elenas lista. det går ut på att man ska kommentera den andres matlista på OGOD mat och sen göra en egen

Elnas:
1. Fiskbullar: huaa konsistens är ju hemsk
2. Bruna bönor: mm i love!!
3. Musslor: ehh njae det vill ja inte ha
4. Strömming: åhh gott
5. Blodbröd och vitsås: en favvo i den här familjen:)


min lista
1.fiskbullar: 
som sagt går ju inte att äta
2.lever:klara inte av lukten på det alltså!
3.gulashsoppa på burk:åh det är ju samma där,luktar pyton blää
4.korvstroganoff: näe jag vet inte varför ja inte gillar det men det går bara inte att få ner
5.lutfisk: all fisk går att äta utom lutfisk;)

jag utmanar den som känner sig sugen,tror att alla fått den nu typ;)

äntligen känns det som det börjar vända

ja vädret alltså! idag är det mycket skönare ute och bättre verkar det bli =0)
igår hade jag främmande av Veronica, det är alltid trevligt när hon kommer på besök så vi kan surra lite skit och skvallra om både det ena och det andra;) vi fikade gokaffe som hon hade med sig, måste bara köpa hem sånna jag å!!! sånna portions påsar med kaffe och daim :)
annars så var jag bara hemma och tog det lugnt hela dagen. vi kollade på en bra film och myste i vår nya soffa hela kvällen. i torsdags fick jag åka på läkarstation med Aaron oxå:(han har ju varit så förkyld så länge och nu är han så slemmig i luftrören så han väser när han andas,stackarn.dom tog blodprov på han men hittade inget på det iaf,men en öroninflammation visade det sig att han  haft men som var på väg tillbaka. så inge mediciner blev det som tur var ändå,inge kul att behöve ge så små det.
 har  iaf precis varit till dille nu och inhandlat hönsmat till dom små liven där nere. ska göra ett ryck där i morgon tro jag och städa ihop lite om det blir mildare nu då.
nu ska jag bakat ett bröd och invänta på att Jennie och Emilia ska komma och vara med oss idag.Alice håller på att länta ihjäl sig;)
fick medelande av Anna-Lena i morse att dom ville ha en ny kanin iaf efter Stampe, blir så glad att dom tar en:) hoppas dom snart kommer upp och tittar ut nån, dom är ju urgulliga nu! VÄLKOMNA ANNALENA OCH JULIA!!

kramar från mig så länge!!!
Veronica och Aaron
tack för igår Veronica!=0)

första smakprovet:)

utan en min åt Aaron sin första smakportion av potatis. han kunde ha ätit mer än dom två små skedarna han fick. inge problem att få han att äta heller;)

städa städa varje

fredag oxå till tupperwere partyn;) idag har jag tupperwere party här,så jag måste fli undan lite.så är ni sugna på att titta på plastbyttor så är ni välkomna kl 18,30!;)
men håll i hatten nu,jag har en ny soffa!!!!!!! den är superskön. jag har hunnit sovit i den framför tvn två kvällar ;)nu måste jag bara fixa ett nytt bord och en matta så blir det nog bra. och få nå nya lampor i fönstren kanske:)
Aaron har varit lite kinkig i flera dagarn,kan det vara tänder redan. han var ju förkyld först men tycker att det har get sig ändå är han lite varm och just det där kinkiga. vi har prövat med tillägg också ett par kvällar för att se om det börjar sina hos mig(;)) men det blev inge bättre så det var väl inte det heller. han stoppar allt han får tag i i munnen och verkligen gnager på det som om de kliar. men tycker det känns tidigt ja:-/
ja den som lever får se;) nu ska jag fortsätta med mitt städande,tycker inte jag gör annat men det är väl för att man aldrig blir klar när man håller på här. kommer jämt nått ivägen. en bild på min gamla soffa och den nya iaf:)

igår var det

alla hjärtans dag. men här i bängling var det bara tok! lilla stampe som vi har haft här på "vinterförvaring" i vinter dog igår:( det var den där jä...a EROS som var i farten,det är en kompis till daniel som äger hunden. den var lös hör på våran gård (fast vi sagt till att vi inte vill det för han är på alla djur här). den har antagligen hoppat och hoppat på kaninburen så han skrämt ihjäl kaninen:( vi har en annan kanin där också men den var nog i huset så hon klarade sig. men när vi skulle lyfta ut henne då hittade vi tre små ungar där:) det måste vara stampe som är pappan iaf för dom var såå lik han. fattar inte hur dom har lyckats parat sig!! antagligen när vi flyttade ut dom så hade vi bara ett kompostgaller mellan dom i en timme kanske,måste ha blivit då. och hur honan har lyckats hålla dom levande nu när det har varit så himla kallt!!?
givetvis så har vi erbjudit familjen som ägde stampe en kaninunge härifrån nu. alice sa att julia fick välja först:)
usch usch det var så tråkigt,jag har jätte dåligt samvete för att det hände här. jag som lovat att ta hand om lillstampe i vinter:( SKIT SKIT SKIT

utmaning!

jag har fått en utmaning av annalena såg jag nu:)
fem saker jag inta kan vara utan!
1.MINA BARN
2.DANIEL
3.MIN FAMILJ(ABSOLUT MAMMA;))
4.MIN BIL
5.KAMERA

ingen soffa

men vi fick iaf pengarna tillbaka!!:) en ganska bra affär ändå kom vi fram till,haft en soffa i ett år och fyra månader och fick tillbaka varenda krona:)
nu är det ut i djungel för att leta en ny,nån som har tips;)
nu ska jag ta hand om mina barn så dom får nå frukost,återkommer:)

lunch åt småfisarna;)

nu har jag gjort lunch åt Alice och hennes kompis Lisa,dom fick korvhjärtan;) jag åt själv bruna bönor:)
på väg hem från skolan så hämtade jag ut min nya kamera som hade kommit.måste provknäppa lite och lägga ut
en som inte fick lunch;)
tjejernars lunch
min lunch
här är fisarna;)

23 grader kallt!!

hade vi i morse, hua lite väl kallt det. helst om man kollar på mina komentarer där santii och su har 33 varmt! vilken kontrast!
men mycke snö har vi iaf;)
ja då ska vi se om vi får nån soffa idag då, hoppas ju inte för mycket idag. ska iaf städa klart i vardags rummet och byta gardiner så sånt är klart. skulle vilja på boom och köpa en ny lampa till fönstret jag sett där.kanske ska kolla tradera först;) hihi.måste sätta in några vinterbilder jag knäppte igår, var ju kanonväder(om man satt in i värmen;))




chrille,kom hem nu från thailand och visa su hur sverige ser ut!!;)

skit gubbe!!!!!

tror jag blir tokig!!!!!!!! gubben med soffan behagade inte vara där idag fast vi bestämt!! nu jävlar,är han inte där i morgon så då hänger jag ut han i varenda tidning! aghhh vad less jag blir:(
iaf var min dag bra på dan iaf:) jag städa å donade på morgonsidan sen kom monkisponkis med lunch från nollans,aldrig fel de;)
näe arga jag ska gå till sängs nu med Aaron som är såå förkyld,stackarn.
hoppas på soffa i morgon då;) hehe sann optimist hehe

VAD TYCKER NI OM MIN NYA BLOGG!!!!!!!

JAG TITTADE SJÄLV IN HÄR I MORSE OCH FÅR SE MIN NYA BLOGG!!!!! TUSEN TACK TJEJER I HUDDIK SOM FIXAT  DET HÄR

Åhh vilken bra morgon det här blev:) idag känns det som att det kan bli en bra dag, jag ska tok städa nu i vardagsrummet för vet ni vad? jag ska få en ny SOFFA idag!!!helt otroligt, soffgubben har insett att jag inte kommer att ge mig så vi får en helt ny. ett och ett halvt år senare bara typ:( men det tog fart när vi kontaktade tv och tidningarna fast dom inte ens har gjort nå repotage än;)
sen kommer monkisponkis hit idag och vi ska titta på lite papper om parylite. jag hade en visning igår för första gången på länge med henne. så nu är man tillbaka där oxå:) boka gärna visningar ;) hihi
nej nu är det bara att dra igång om jag ska hinna få nå gjort innan lilleman vaknar:)

jo ang dopet,

så är det bokat till den 16 maj:) är ju så många som undrat;) vi håller till här hemma kl 13:00 OCH NEJ det blir INGET
bröllop samtidigt!!! ;) prästen hade bara tid med oss en halvtimme så vi hann inte med det;) hihi....
ja idag ska det bli intressant å se om soffgubben kommer med våran soffa som bara är inköpt 2007-10-11 och var trasig då men fortf inte fått nån ny!!   
men igår blev det lite fart på han lät det som för jag bad en vänn ringa dit och medela att jag kontaktat TV4:) så då lovade han att han personligen skulle köra ut den idag. men det har han ju tyvärr sagt alldeles för många gånger:( ja ja som sagt det ska bli intressant. har iaf bett systeryster varit här idag med mig ifall han kommer och är otrevlig, då har jag iaf bevis;) ska kila ner till svärmor och se om hn har nå roliga puzzel som vi kan sysselsätta oss med i väntan
har förresten en bild tillängnad min mor och far kram på er

bläää

igår efm blev jag skit dålig:( när Daniel kom hem från jobbet,fick jag så lov att gå och lägga mig. mådde illa och frös,var helt säker på att det var nån magsjuka på g.men somnade å sov några timmar sen blev jag pigg igen som tur var!!
idag äf jag fit for fight igen;)
ska inte göra nått speciellt idag på dan,städa och tvätta lite. men ikväll är det partylite visning hos monkisponkis sådå ska jag dit:) det ska bli kul att titta på lite nyheter!
oj nu vaknar Aaron,bäst jag går och ger han lite mat då:)

bildutmaning:)

hittade en liten utmaning hos maria som jag tänkte göra:)
regler: gå in i datorn där du har bilderna, gå till sjätte mappen och ta sjätte kortet och skriv nått om det!
sagt och gjort!!

det blev en bild på våran racebuss vi hade förut:)  mm jag saknar gamla bettan;) den här bussen var mycket mysigare invändigt även om våran nya buss (som vi för övrigt for till marebella och hämtade!!) är mycket större och modernare.

här är den nya:) lite större och nyare;)

nu är dopet bokat:)

har precis pratat med världens bästa präst Anders Sundqvist och nu är Aarons dop bokat. vi ska ha det hemma här på gården som vi hade med Alice:)
Igår så var alice hemma från skolan för hon hade så ont i armbågen,så vi fick åka ner på vårdcentralen med henne. läkaren kunde inte se nå direkt fel men antagligen var det en sena som hoppat ur läge men var tillbaka nu. så idag var hon på skolan igen:) jag var på babysång med Aaron idag på folkan,det är så mysigt där:) efteråt så hämtade jag Alice men då skulle hon följa Lisa hem så jag fick en heldag på folkan med lunch och en massa surr med alla mammor. det är tokmycket mammor och barn där på tisdagar!
men så fort vi kom hem så klagade Alice i ont i armen igen så jag vet inte om jag ska ringa tillbaka igen till läkaren å se om dom måste göra en röntgen iaf:(
nu är det middagsplaner i lilla huset i bängling innan vi ska iväg på nästa sångsamling;) Alice har nämligen kören ikväll i sörberge församlingshem,kul kul:)
oj oj köket ropar;)
kramar !!!!
RSS 2.0