Ambulansfärd...

Igår skulle Alice få följa sina kusiner och farbror till åsjöbäcken och titta på vattenfallet. Men utflykten gick inte som de tänkt sig,tjejerna klev i ett jordgetingbo så Alice fick 20-30 stick!! De andra klarade sig med två tre stycken. Så dt var bara att ringa ambulansen åt Alice ifall hon skulle få en allergisk reaktion.Väl inne på sjukhuset så vart vi väl omhöndertagen,allt gick väldigt fort. Hon fick smärtstillande och nån allergimedicin. Tur i oturen var att hon inte reagerade med att få andnöd utan det var mest smärta och RÄDD såklart. I natt har hon gråtit flera gånger i sömnen och hon har säkert drömt om händelsen. Idag fick hon stanna hemma från skolan och bara vara med mig och ta det lugnt :) Det blev lite thaimat på tomatodlingen ;)
Hemska små jävlar

ja då var det höst...

igen då. Skolorna drog igång i veckan igen. Alice börjar trean,det är helt sjukt! Vart tog tiden vägen!?
Aaron har börjat på "stordagis" och är så stolt :)
Själv är man som en gamtant på hundra år tro ja. Ont som fan i nacken och en högerarm som fungerar som en gummislang. orken den tar slut innan man ens kommit ut ur huset om mornana :(
Men det är väl bara att rycka upp sig lite,har börjat med nå vitamintilskott som man ska bli lite piggare på så får väl se ;) Det är supergott iaf så det känns bra :P kyäni heter det.
Annars är det mest folkrace tävlingar å husfix som står på schemat i den här familjen. Till helgen är det tvådagars i Ljusdal men jag vet inte om jag ids följa eller om jag ska vara hemma å åka på ljusnatta i Sandnäset istället?
Barnen vill väl verkligen åka till Ljusdal,önskar man kunde skicka med de med Daniel så jag fick en helg själv! Alice går ju att skicka men det blir svårt för Daniel och Ha lilleman med sig själv när han ska köra oxå.
Näe nu ska jag klä på Aaron lite och åka på dagis med han ,sen ska jag åka och gå el-ljusspåret och göra mina övningar för nacken :)
Allt för att få till den här skiten!!
Önskar jag var här nu :)
RSS 2.0