alice blogg

alice har ju oxå en blogg nu som jag givetvis måste länka till :)alicedagbok.blogg.se/
Ja nu har D fått åkt till Holland och jobbat,blir lite långsamt att vara hemma själv så länge men det går nog;)
jag har ju barnen som sysselsätter mig:) om det bara kunde bli lite sol oxå då man ändå måste vara hemma.
idag har vi lagt in lite sommargurka,att en gurka kunde roa bägge barnen i nästan en timme trodde jag inte! vi får äta upp den lite snabbt så vi kan göra mer ;)
ja stora nedräkningen pågår för fullt till våran resa,det kommer nog gå snabbt nu när sommaren börjar ta slut. vi har tittat på massa bilder från där vi ska bo och det verkar hur mysigt som helst :-)
igår var vi på drakborgen med systeryster och hennes sambo med barn,det är faktiskt lättsamt att åka dit. barnen leker själva hur mycket som helst och maten finns på plats. lite väl högljud är det kanske men men lite får man väl tåla ;)

nu ska jag fotsätta roa de små,blir ut och mata kaninerna med lite gurkrester.

hej svejs i lingonskogen!!




ÅSELE MARKNAD :)

ja då ha vi klarat av årets ÅSELE MARKNAD :) Vi gick å gick å gick,handlade å handlade å handlade;) hittade hur mycket kul som helst. blev mest åt barnen men varsitt par graninge skor till mig och Daniel. hade strålande sol hela tiden :)
idag har jag varit ledig så vi skulle hinna packa ur bussen och komma i ordning här lite.

Jessika har varit här med pojkarna så Alice har fått lekt med Zion lite och vi hann prata lite skit ;) Aaron lekte lite med tvillingarna Nino och Milan.

NU ÄR VÅRAN RESA TILL THAILAND BOKAD!!! JIPPI!!! åker den 13 oktober,ska bli sååå himla skönt.

förra veckan så såg vi de här spåren uppe i vårat sandtag när vi var ute och red. är det nån som kan identifiera de??
dom var alldelas färska när vi kom. hua! ser ut som ett stot djur tycker jag. är en 1/2 liters flaska bredvid


vad tiden går fort alltså

herregud vad tiden går fort! satt precis och funderade på hur stor Aaron har blivit tex. Han går nu själv kring möblerna,kryper omkring med raketfart på golvet,säger pappa,hej,tack tack och äta äta.Han kan vinka,flirta,pruppljud med munnen,leka indian och en massa annat.
Alice har blivit stora damen hon oxå,klarar alla vardagssysslor helt själv,lyssnar och förstår som vilken vuxen som helst,simmar snart själv. Ja barnen blir så fort stora,nästan lite sorgligt.
Den här veckan har jag jobbat på, Daniel har åkt till höljes och tittat på rallycross tävlingar så systeryster har fått haft barnen då jag jobbat. det har ju varit rekord varmt här hela veckan!! är ju så typiskt de när man jobbar ;) idag då man är ledig så är det inte alls lika varmt. Alice ska på kalas idag så jag vet inte vad jag och Aaron ska hitta på då.
nu ska jag iaf göra frukost till mig och Alice :)
soliga kramar!!
RSS 2.0