hua vad länge sen jag skrev nu igen

man hinner ju inte med sig nu när man jobbar för fullt igen. jag har t.o.m varit bort och jobbat i Bollnäs,och sovit borta en natt. utan Aaron för första gången!!! lite jobbigt var det,men skönt å få sova en hel natt oxå ;)
det fick däremot inte Daniel,hihi.
idag är jag iaf ledig och har bara varit hemma och tagit det lugnt. D är i Karlstad på rallycross men vi stannade hemma vi.kändes alldeles för långt att åka i den här värmen. Alice och jag har legat på altan och läst lite böcker medans Aaron sov men jädrans vad hett det blev i solen. jag tror att jag ska packa in barnen i bilen nu och åka till sörberge och äta en glass :) iofs är Aaron nybadad, har barnolja i håret och klädd i en rosa pyamas så jag måste kanske fundera på saken ,hihi.

Alice

ja i fredags var det ju Alice stora dag,hon hade skolavslutning. det var superfint ordnat,vi var i herrgårdsparken i söråker. och hör och häpna så regnade det inte!! utan vi tom såg liiite sol ;) barnen sjöng jättefint :)
Alice klass

I helgen så var vi till övik på rallycross,Daniel och Anders körde. det var även folkrace där. Daniel vann och Anders tvåa :) bra betyg de ;)
på väg hem så åt vi BURGER KING med Henke och Elena,sååååå gott. Elena och jag var ju stammisar på ett burger hak när vi var i turkiet,våran bricka var liksom klar redan då vi skulle beställa dom sista dagarna;) Elena och jag fick en liten nostalgi tripp där så vi bestämde att vi ska åka igen i sommar :P  *längtar*
på söndagen åkte jag ,Daniel och Anders ner till valbo och lämnade våran älskade -75:a till en överlycklig stockholmare. han hade aldrig trott att den skulle vara så fin som vi sagt,han sa att alla sa att dom var fina bara för att få sälja;)
med pengarna i handen så styrde vi mot TOYS R US, här skulle shoppas till barnen! men väl inne så fick vi beslutsångest;) så det blev en bratz-klänning till Alice och en aktivitets leksak till Aaron och en ny skötväska till mig :)
här hemma håller det på att packas och tvättas å städas för på onsdag åker vi på våran lilla semaster med bussen. det blir norröver med tävlingar,tävlingar å tävlingar,ev ett besök i djurparken;)
så det är lika bra att fortsätta!!
ha de!!
 Inte klä jag väl Alice i mycket rosa heller :0)

dagen D för Alice

idag är det stora dagen D för Alice,nämligen skolavslutning :) hon var klädd till tårna när hon åkte iväg med taxin i morse. jag och Aaron ska dit till kl 10 och titta när dom sjunger in sommaren. hoppas bara det inte regnar för dom är nämligen ute.
Aaron blir åtta månader i dag oxå,guuud vad tiden går fooooort! han sitter i hoppgunga nu med ett hav av filtar och täcken han har rivit över sig ;)

regn regn regn

idag har det regnat konstant så vi tog en pysseldag här och gjorde armband av pärlor :) jag , monkisponkis, Alice och

systeryster. hur kul som helst ;)


Alice har varit på skolan idag,men Aaron är fortfarande dålig. fast nog är han på bättringsvägen iaf. han klättrar verkligen överallt nu!!
Från det ena till det andra ;) idag är det sista avsnittet av grey`s hur ska man klara sig resten av sommaren då?? måste verkligen fixa säsongs boxarna (ingen som har det nerladdat??) av det så man har lite å titta på då barnen sover :) (ifall dom skulle somna i tid)
daniel jobbar över ikväll så jag hoppas han hinner hem innan det börjar så han kan vara med Aaron under tiden. Alice ser på bolibompa nu sen får hon gå upp och titta på en film i hennes rum så sover hon snart. :0)
nu måste jag ta reda på Aaron innan han river boxern i huvudet ;)
hej hej svejs!!
ps micka,två dar i rad!!  ;) ds
så här ser man ut efter en dos kåvepenin

sjuka barn var det här :(

nu har Alice varit sjuk i en vecka och Aaron blev sjuk i torsdags. igår fick vi åka in på akuten med han,han kunde nästan inte andas! där fick vi bricanyl och kåvepenin (eftersom han hade öroninflammation oxå)
inte kul alls nu!!
annars så flyter livet på¨som vanligt här i byn. man hoppas ju på lite sol men det verkar vara förjäves;)
i fredags fick jag jobba en dag oxå,det var skönt att få  komma hemifrån;) fast nog gruvar man sig lite för att börja jobba heltid om två veckor!!! ;) jag ska ju jobba på i sommar och daniel ska vara hemma med barnen.
det är verkligen full fart på Aaron nu iaf,han kryper riktigt bra nu och FORT. han är precis överallt,i trapporna och i bokhyllan;) äter på bra med maten oxå. gillar tom medicinen ;) men han väger ju över tio kg så han behöver all mat han kan få ;) hihi
 nu ska jag sova nån timme!
god natt god natt
ps. micka for you.ds
RSS 2.0